Vat-oe-fiets 2017

Vat-oe-fiets is een bekend evenement in Veghel. Elk jaar op hemelvaartdag springen honderden Veghelaren op de fiets en dat al 49- jaar lang. Dit jaar maar ook vorig jaar had Stichting Bombo de eer om hulp te ontvangen van deze geweldige succesvolle Stichting.

Stichting Bombo is onder de indruk van de trouwe bestuursleden die elk jaar weer een succesvolle fietstocht wisten uit te zetten, de juiste mensen bij elkaar wisten te brengen en daarmee minder bedeelde wisten te helpen

Ook dit jaar zette Stichting Vat-oe- fiets zich weer in voor Stichting Bombo. De jaarlijkse fietstocht die de hemelvaarstdag van vele Veghelaren al 49 jaar trouw een gezellige dag maakt was ook dit jaar weer een groot succes. Met ongeveer 1500 deelnemers kon Vat-oe-fiets wederom een mooi bedrag schenken aan de goede doelen. Stichting Bombo mocht 1250 euro ontvangen. Een mooi bedrag geschonken door de mensen uit Veghel en omstreken.
Stichting Bombo voelt zich gezegend te weten dat haar dorp zich inzet om te zorgen dat de kinderen aan de andere kant van de wereld, in Kathmandu Nepal, de kans krijgen om naar school te gaan. Bombo bedankt de fietsers maar zeker ook de bestuursleden van Vat-oe-fiets die dit jaar het stokje overgeven aan een nieuw bestuur.
Stichting Bombo is onder de indruk van de trouwe bestuursleden die elk jaar weer een succesvolle fietstocht wisten uit te zetten, de juiste mensen bij elkaar wisten te brengen en daarmee minder bedeelde wisten te helpen. Iedereen kan zich wel voorstellen dat het geen gemakkelijke taak is geweest en toch stond het bestuur er ook dit jaar weer klaar met een glimlach en met een hoop gezelligheid! Dank jullie wel!