Teachers for teachers

Bent u docent? Dan vragen wij om uw hulp. Als leraar weet u als geen ander hoe belangrijk uw baan is. Het vergt geduld, moed en passie om voor de klas te staan. U bent de belangrijkste schakel in het onderwijs. Uw baan is essentieel voor de toekomst van de kinderen. In het Milijuli Education Program hebben wij het voorrecht om met fantastische docenten te werken die met veel passie en liefde te werk gaan. Binnen en buiten werktijd staan zij altijd voor de kinderen klaar. Wij koesteren onze docenten. Wij hebben hen nodig om de kinderen te geven wat ze verdienen. Om deze reden bieden wij onze docenten een degelijk salaris. TEACHERS FOR TEACHERS is een initiatief om onze docenten aan een goed salaris te helpen.

TEACHER FOR TEACHERS BAG: Als docent kunt u helpen en kunt u bijdragen aan een goed salaris voor het prachtige werk wat onze docenten doen. U kunt onze docenten steunen door het kopen van een TEACHER FOR TEACHERS BAG. De opbrengst van deze tas zal gaan naar het salaris van de docenten. Met de aankoop van deze tas laat u zien hoe belangrijk u het vindt dat ook docenten in andere landen een goed salaris krijgen en dat u dit steunt. Deel dit vooral met uw omgeving en collega’s op school, zodat straks iedereen met trots rond kan lopen met een TEACHER FOR TEACHERS BAG uit Nepal.

De TEACHER FOR TEACHERS BAG kost €7,50. Wanneer u er meer dan 20 koopt dan zijn deze aan te schaffen voor €6,- per stuk.

Koop nu