Bombo dag bij Energiek Brabant 2018

Met een kleine €1600 is ook de 2e editie van de Bombo dag bij Energiek Brabant een succesvolle fondsenwerving geweest.

Een lange lijst vrijwilligers die allemaal op hun eigen manier een bijdrage hebben geleverd aan deze dag. Een grote organisatie en zoveel helpende handen. Stichting Bombo is dankbaar voor al deze vrijwilligers.

Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder de helden van deze dag.
Als eerste bedankt Stichting BomBo Helma van Iersel, Berry en Nina Vloet van Energiek Brabant voor het beschikbaar stellen van hun prachtige centrum en de hulp door het jaar heen.
Maar ook Lissette die haar diensten die dag verleende om deze kanjers te helpen.

De organisatie : Jan Angela, Babs Frank, Yvonne Peters, Esther van Tongerlo en stiekem ook Carla Van der Wielen die zo elk jaar toch weer inrolt samen met man en kinderen. (Dirk Wielen)
Jullie worden enorm gewaardeerd voor jullie inzet. Zonder jullie zou deze dag er niet zijn geweest.

Bombo wil Rob Bekkers bedanken voor zijn mindwalk. Een prachtige manier om ontspannend de omgeving (opnieuw) te verkennen Mind-Walk Oisterwijk

Dit jaar werd het evenement opgefleurd met bloemen. Gesponsord door Bloemsierkunst Krayenhoff www.krayenhoffbloemen.nl. Deze stonden in de verkoop en werden verwerkt in de bloemstukken tijdens de bloemschik workshops van Yvonne.
Krayenhoff bloemen dank jullie wel voor de fleurige bijdrage!

Joost Ritzen kwam helemaal uit het zuiden om zijn kunsten te doneren.
Hij maakte foto’s van de gasten tussen de echte bombo hommeltjes.
Bedankt ZIPS fotografie, nu zal deze gezellige dag niet worden vergeten.

Michaël Sheiran doneerde zijn prachtige stem en zorgde voor fijne rustgevende muziek. Daarnaast verraste hij Maureen met een donatie voor de muzieklessen van de kindjes in Nepal

De kindjes werden mooie en kleurrijk geschminkt door Anke, Esther en Miek.
Als ze niet geschminkt wilde worden was een glitter tattoo ook een optie.

De entrée werd in de gaten gehouden door Jan, Frank en Marc, zij zorgde ook voor de mini rommelmarkt rondom het pand. De kramen werden gesponsord door Becks Party Verhuur. Sommige kraamhouders hebben hun opbrengst direct aan Bombo gedoneerd. Binnen waren Babs en Nick de verkopers van de Nepalese spulletjes.

Natuurlijk was er ook wat te eten. Loempia’s , soep en stokbrook en poffertjes voor de kinderen werden verzorgd door Liza, Angela en Nadine Gluschke.

Een lange lijst vrijwilligers die allemaal op hun eigen manier een bijdrage hebben geleverd aan deze dag. Een grote organisatie en zoveel helpende handen. Stichting Bombo is dankbaar voor al deze vrijwilligers

Dank jullie wel