Sponsor diner Stichting Bombo 2018

Dit jaar werd de eerste editie van het sponsor diner voor Stichting BomBo georganiseerd op de prachtige locatie van Autosalon Doornhoek
Met een opbrengst van €2250 euro werd dit een groot success.

Deze avond was een en al genieten, van het eten en van de mensen.

Tussen de prachtige oude auto’s werden er drie heerlijke gangen opgediend. Klaar gemaakt door Ton de Laat, Jan Verkuijlen, Bea van Grinsven en Peter van Mierlo.
Elke gang had een bijpassende wijn die zorgvuldig met liefde door Jan werd uitgekozen.
Ria Van Mierlo, Mieke Verkuijlen, Renko en Bram hebben gezorgd dat de gasten niets tekort kwamen. Zij serveerde en vulde de glazen bij.

Deze avond zat vol verrassingen. Zo werd Maureen Piya tijdens haar bedank woordje verrast door Marijke Den Otter met een check van de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther. Zij hadden gekozen Stichting BomBo te steunen met het opzetten van een Kids Club waar de kinderen uit de sloppen zich ludiek kunnen ontwikkelen. Maar liefst 1250 euro. Later werd er bekend gemaakt dat deze donatie werd verhoogd met 750 euro.

Deze avond was een en al genieten, van het eten en van de mensen.
Speciale dank gaat uit naar Harry en Bea van Grinsven die hun locatie beschibaar stelde en onuitputbaar hebben meegeholpen deze avond mogelijk te maken.
Naar Piet van Grinsven voor de lekkere koffie!
En naar Marloes van Mierlo die zich de volgende ochtend bij het team aansloot om mee te helpen opruimen.
En als laaste naar Marijke Den Otter die zich vol energie heeft ingezet voor de promotie van dit diner.

Naast al deze geweldige vrijwilligers zijn er ook sponsoren die het mogelijk hebben gemaakt zoveel op te halen met dit diner.
De Wit Asperges
Rudolf Vermeulen Bonbons Veghel
Slagerij Dennis van de Ven, Schijndel
Jan Vervoort Eieren