Bombo Clowns 2018 in Nepal

Dit jaar is de eerste editie van het Bombo Clowns project gelanceerd.
Negen Clowns gingen op reis door Nepal om een glimlach uit te delen aan die kinderen voor wie het kind zijn niet altijd iets vanzelf sprekend is. Zoals kinderen die in het ziekenhuis liggen, kinderen in een weeshuis en kinderen/ jongeren met een beperking.

Er waren prachtige contact momenten met de kinderen en vele liefde volle blikken werden gewisseld.

De eerste locatie was Chitwan, waar de clowns zelf op avontuur gingen in de Jungle.
Naast al het toeristische plezier gingen ze op bezoek in het Niko Children Hospital en het Bharatpur Cancer hospital. Hiermee was de start gemaakt en namen de clowns een kleine pauze om een kleuterschool in Bandipur te schilderen en de kinderen te voorzien van een warmere vloer, met een mooi groen tapijt. Het clowns avontuur werd vervolgd in Pokhara waar het eerste ziekenhuis maar 1 patientje had. Een overdosis aan clowns dus. Ze bezochten verschillende tehuizen en een kinderziekenhuis om vervolgens naar Kathmandu af te reizen om hetzelfde te doen.

Er waren prachtige contact momenten met de kinderen en vele liefde volle blikken werden gewisseld.
En door een succesvolle fondsenwerving hebben de clowns ook hier een daar iets achter kunnen laten bij de organisaties die iets nodig hadden.

Wat een prachtige groep clowns. Door het succes heeft de organisatie ,Peter Franken en Maureen Piya, besloten het een jaarlijks project te maken. Zij kijken beide al uit naar Bombo Clowns 2019.
U kunt ze blijven volgen op www.facebook.com/bomboclownsopmissie