Actie door bedrijven

Actiedoorbedrijven

Stichting Bombo heeft bewondering voor de ambitie en daadkracht van ondernemers. Als ondernemer kunt u veel bereiken, niet alleen voor uzelf en uw bedrijf maar het biedt u ook een unieke kans om uw succes te delen met de wereld. Op het moment dat u als bedrijf de moeite neemt om dit te lezen vindt u het waarschijnlijk ook belangrijk om succesvol te zijn als medemens. Stichting Bombo waardeert dat en biedt u de mogelijkheid om sociaal-maatschappelijk verantwoord te ondernemen. U kunt met uw bedrijf natuurlijk een steentje bijdragen aan onze projecten door deze te sponsoren met een financiële donatie. Maar u kunt ook overwegen:

  • In plaats van het schenken van een kerstpakket aan uw medewerkers, een kerst cadeau aan de kinderen in Nepal te geven. Niets mooier dan een Kerst verrassing voor deze kinderen! Gedeelde vreugd is dubbele vreugd en dat geldt zeker voor de feestdagen. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op.
  • Uw klanten de optie te geven via uw bedrijf een donatie te doen, bijvoorbeeld door het plaatsen van een link onderaan uw website waardoor bezoekers direct kunnen doneren aan onze projecten. Daarmee steunt u niet alleen ons werk maar toont u ook uw maatschappelijke betrokkenheid aan uw (potentiële) klanten.
  • Of help ons ons netwerk uit te breiden door onze wenskaarten naar uw contacten te versturen!

Heeft u een ander idee of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Contact
Wenskaarten

Bekijk hier welke bedrijven u voor zijn gegaan.

Bedrijven