Samenwerking met Didi Bahini

geschreven door Maureen, 01 januari 2016

Het jaar 2015 was een jaar met vele tegenslagen en ik ben dan ook erg trots om te kunnen zeggen dat we nog steeds vol enthousiasme een lesgeven aan onze studentjes. Als eerste werd Nepal getroffen door de gigantische aardbeving en terwijl het land weer opkrabbelden, blokkeerde India de grens. Dit betekend tot op vandaag de dag dat er geen benzine en gas te verkrijgen is. Maar we laten het jaar graag achter ons.

Together we can!

Na de aardbeving werd ons geadviseerd ons gebouw te verlaten en na een tijdelijk onderkomen in een tent en zes maanden in de opslagruimte van Guyeswhori les te hebben gegeven hebben we eindelijk weer een eigen plekje waar we onze kinderen kunnen voorzien van een gezonde maaltijd. En dat is niet alles. Het jaar 2016 is een jaar vol nieuwe kansen en een kersverse samenwerking met Didibahini. Het contract is getekend en samen gaan we er voor zorgen dat onze kinderen het beste van het beste krijgen en dat we nog vele andere kinderen kunnen helpen.
En met deze nieuwe start heeft het team een nieuwe naam voor onze school gekozen: Milijuli. Dit betekend hand in hand of tezame.
Want we geloven : Together we can!

Wij zijn natuurlijk erg dankbaar voor wat u voor Stichting Bombo heeft gedaan het afgelopen jaar en we hopen op uw steun en interesse voor 2016. Wij beloven u dat het een succesvol en waardevol jaar zal worden.