Bombo 10 jaar

Bombo bestaat 10 jaar. Dat vieren we graag door vooruit te blijven kijken en nog meer kinderen te helpen. Zo ook de 10-jarige Asmita die op dit moment de strijd aangaat tegen haar levensbedreigende ziekte. Dat is een eenzaam gevecht dat we haar niet kunnen ontnemen – maar we kunnen haar familie wel helpen de financiële zorgen te verlichten die deze behandeling met zich meebrengt.

Support Asmita

Help Asmita

Stel je voor. Je nichtje heeft kanker.
Haar vader en moeder hebben haar bij je achtergelaten.
Ze lijkt genezen en mag weer naar school, maar jij als wijze tante vertrouwt het niet.
Je laat haar toch nog een keertje onderzoeken.
En helaas, je krijgt gelijk: ze is nog niet beter. Ze moet een beenmergtransplantatie.

Na alle stress die al is geweest komt er nog een nieuwe dosis bovenop. Dat kleine meisje van 10 jaar oud moet weer een heftige behandeling ondergaan. Je maakt je zorgen over je nichtje, maar… er zijn meer zorgen dan alleen of zij het wel gaat halen.

De rekening van de behandelingen blijft oplopen. Het totaal zal ongeveer gelijk zijn aan 35.000 euro. Geld dat je niet hebt. Er is geen zorgverzekering die dit gaat betalen. Hoe ga je dit voor elkaar krijgen? De zorg voor dat lieve kind wordt overschaduwd door financiële stress; hoe kun je voor haar blijven zorgen als je het geld niet hebt en ook geen vooruitzicht om het bij elkaar te krijgen?

Wij kunnen ons moeilijk voorstellen deze zorgen te moeten dragen, gelukkig maar.
Maar we zouden ook graag willen dat de tante van Asmita dat niet hoefde. Zeker niet alleen. Laten we haar helpen haar nichtje te helpen.

Via een tikkie kunt u een financiële bijdrage leveren voor Asmita en haar familie.