De Bunders school helpt Milijuli school.

Sai Sarala
Sabin Ricky
Prabin Nishant

Ik was vol vreugde toen ik te horen kreeg dat mijn eigen basisschool geld op zou gaan halen voor onze school in Nepal. Geweldig toch dat mijn oud-leraren hun studenten hebben gemotiveerd geld op te halen voor mijn droom. De kinderen liepen een sponsor loop en organiseerde een markt op school om geld in te zamelen. Leuk!

Hoe zeg je badkuip in het Nepalees?

We deden dat ook al toen ik daar nog op school zat. Vaak was het toen voor Afrika waar een van onze leraren erg betrokken was. Nu is het voor Nepal, voor ons schooltje.

Toevallig zou ik net voor het einde van het schooljaar in Nederland aankomen. Ik landde 15 juni in Nederland en de 16de bezocht ik de Bunders school. Ik mocht vragen beantwoorden van de studenten in elke klas en een klein beetje vertellen over mijn school en Nepal.
Ik kreeg super leuke vragen zoals : ‘ Hoe zeg je badkuip in het Nepalees? ‘
Maar ook vragen over hoe het land er nu uit zag na de enorme aardbeving. Hoe mijn ervaring daarin was en of mijn Nepalese man niet iets in het Nepalees kon zeggen.
Een erg leuke ervaring. Een van de meisjes uit een van de klassen kwam ik daarna continue tegen in de supermarkt, op de kermis of gewoon in het dorp en dan kwam ze even naar me toe rennen om hoi te zeggen.
Maar goed, back to the story.

Toen ik in alle klassen was geweest onder begeleiding van de leerlingenraad werd ik meegenomen naar de gymzaal waar alle kinderen zich hadden verzameld.
Daar kreeg ik van de leerlingenraad-kanjers een korte speech en het geweldige bedrag van 1500 euro uitgereikt. Dit had ik niet verwacht, zoveel geld!
Een applaus was op zijn plaats niet voor mij maar voor alle kinderen die zo goed hebben gelopen en hard hebben gewerkt op de markt. Super!

Voor alle kinderen en leraren op de Bunders school.

Jullie zijn kanjers!!!