Maureen van der Zandt

Oprichtster/ Voorzitter

Namaste,

In juni 2012 heb ik Stichting Bombo opgericht en is het mijn leven geworden. Tijdens mijn reis door Nepal wist ik meteen wil meer doen, ik wil actie ondernemen. Sinds Oktober 2012 ben ik in Nepal te vinden en ben ik opzoek gegaan naar wat ik kon betekenen. In 2014 opende ik een educatie programma voor kinderen uit de sloppen die overal net buiten de boot vallen. Dit kan ik natuurlijk niet alleen. Met een geweldig Nepalees team en Nederlands team werken wij hard om onze projecten succesvol en duurzaam te maken. Maar naast dit geweldige team zijn er natuurlijk ook de sponsoren, zonder hen zou dit nooit mogelijk zijn. Ik voel me dan ook erg vereerd met alle steun die de mensen om mij heen al jaren geven om mijn droom te verwezenlijken. Ik ben erg trots als ik Stichting Bombo zie groeien, als we nieuwe projectjes kunnen starten en als ik zie hoe de studenten van ons educatie programma uitgroeien tot zelfverzekerde bijzondere mensen. Ik zou liegen als ik zou vertellen dat we geen beren op de weg hebben gezien in de laatste 8 jaar. Maar we hebben ze weten te verslaan en gaan nog steeds met volle energie verder om samen met elkaar een mooiere wereld te creëren. En daar ben ik enorm dankbaar voor.