Maureen van der Zandt

Oprichtster/ Project Manager Nepal

Namaste,

In juni 2012 heb ik Stichting Bombo opgericht en is het mijn leven geworden. Tijdens mijn reis door Nepal wist ik meteen wil meer doen, ik wil actie ondernemen. Sinds Oktober 2012 ben ik in Nepal te vinden en ben ik opzoek gegaan naar wat ik kon betekenen. In 2014 opende ik een educatie programma voor kinderen uit de sloppen die overal net buiten de boot vallen. Dit kan ik natuurlijk niet alleen. Met een geweldig Nepalees team en Nederlands team werken wij hard om onze projecten succesvol en duurzaam te maken. Maar naast dit geweldige team zijn er natuurlijk ook de sponsoren, zonder hen zou dit nooit mogelijk zijn. Ik voel me dan ook erg vereerd met alle steun die de mensen om mij heen al jaren geven om mijn droom te verwezenlijken. Ik ben erg trots als ik Stichting Bombo zie groeien, als we nieuwe projectjes kunnen starten en als ik zie hoe de studenten van ons educatie programma uitgroeien tot zelfverzekerde bijzondere mensen. Ik zou liegen als ik zou vertellen dat we geen beren op de weg hebben gezien in de laatste 8 jaar. Maar we hebben ze weten te verslaan en gaan nog steeds met volle energie verder om samen met elkaar een mooiere wereld te creëren. En daar ben ik enorm dankbaar voor.

Al die tijd heb ik me op twee zaken moeten focussen, namelijk Fondswerving via de stichting en het begeleiden van het educatie programma in Nepal. Het is nu tijd dat ik me geheel ga focussen op mijn werkzaamheden in Nepal. Vandaar dat ik mijn rol in de stichting als voorzitter opgeef en als project manager mijn diensten in Nepal aanbied. Ik zal daar me gaan inzetten voor continuïteit en professionalisering van het educatie programma met als doel het donatiegeld op de juiste plaats te laten terecht komen.